Recept

Gemarineerde kippenboutjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een groene salade

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de lente-uitjes schoon. Snij 8 mooie sprieten groen af en hou apart. Snij de rest van de uitjes in ringen.

  2. 2

    Roer een dressing van de mosterd, de honing, het citroensap, 2 eetlepels olie, peper en zout. Wrijf er de kippenboutjes mee in. Laat 30 minuten marineren en schep geregeld om.

  3. 3

    Verdeel de kippenboutjes over een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ze 30 minuten in de oven (keer af en toe om), of tot ze goudgeel en gaar zijn.

  4. 4

    Knoop vervolgens rond elk kippenboutje een sprietje lente-ui en schik ze in een schaal. Bestrooi met de uiringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gemarineerde kippenboutjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!