Recept

Mascarponetaartje met bessen en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerdessert vol vezels

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Smelt de boter. Roer er 1 el poedersuiker door en de pistaches (hou 1 el apart voor garnering).

  3. 3

    Verdeel het mengsel over 8 taartvormpjes en druk goed aan. Zet 12 minuten in de oven. Ontvorm en laat afkoelen.

  4. 4

    Klop de room half stijf met 2 el poedersuiker. Spatel hem door de mascarpone.

  5. 5

    Verdeel het mengsel over de taartjes en werk af met pistaches, bessen en een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mascarponetaartje met bessen en noten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!