Varkensreepjes met paksoi en citroensaus
bereiding
-
1
Wentel de varkensreepjes in de maïzena, zet even aan de kant.
Snij de paksoi in beetklare repen. Snij de schoongemaakte wortel en courgette in plakjes. Verwijder de schil en de pit van de avocado, snij in plakjes en besprenkel met het limoensap. Snij het wit en drie vierde van het groen van de lente-uitjes in ringetjes.
-
2
Verhit een wokpan met olie, roerbak er eerst de courgette en de wortel in. Voeg de varkensreepjes toe en roerbak verder. Voeg de paksoi, lente-ui, limoenrasp en doperwtjes toe.
-
3
Blus met de groentebouillon. Voeg het citroensap en de sojasaus toe, roerbak kort verder tot alle groenten beetgaar zijn. Breng nog op smaak met peper en zout. Strooi er de bladpeterselie over. Serveer met basmatirijst.
Voorbereiding