Recept

Kipspiesjes met kruidencouscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gestoofde worteltjes

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilets in blokjes en rijg ze aan spiesjes. Bestrijk ze met olie en bestrooi met een klein beetje kaneelpoeder. Meng de rest van het kaneelpoeder met 1 el olie, de honing en het sinaasappelsap.

  2. 2

    Doe de couscous in een kom en overgiet met 150 ml kokend water. Dek meteen af en laat 5 minuten wellen. Roer dan de korrels los met een vork.

  3. 3

    Spoel en hak de peterselie en de munt. Doe ze bij de couscous, samen met de amandelschilfers, de rozijnen en het sinaasappelsap. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Gril de kipspiesjes gaar en serveer ze met de kruidencouscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipspiesjes met kruidencouscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!