Recept

Lamsspiesjes met tarwekorrels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pittig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en hak de kruiden. 

  2. 2

    Vermeng het gehakt met de verse kruiden, de pijnboompitten, de ras-el-hanout, het paprikapoeder, het citroensap, peper en zout. Laat één uur rusten in de koelkast. 

  3. 3

    Vorm dikke worstjes van het lamsgehakt en prik ze op een satéstokje. Grill ze rondom gaar en goudbruin. 

  4. 4

    Kook intussen de tarwekorrels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vermeng ze met de boter. Kruid met peper en zout. 

  5. 5

    Verwarm de tomatensaus. Serveer ze bij de spiesjes en de graantjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsspiesjes met tarwekorrels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!