Recept

Lamsspiesjes met patatjes, venkel en halloumi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker slaatje om erbij te serveren: snij een avocado in blokjes, meng met een handvol kerstomaatjes en koriander en… smullen maar!

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de marinade en kruid met peper en zout. Marineer het lamsvlees er 30 minuten in.

  2. 2

    Kook de patatjes beetgaar. Rijg de groenten met het lamsvlees en de haloumi aan spiesjes. Kruid met peper en zout. Grill de spiesjes goudbruin. Leg de citroenhelften even op de grill.

  3. 3

    Serveer de spiesjes met de citroen en bestrooi met de sesamzaadjes. Werk af met de shiso en de munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsspiesjes met patatjes, venkel en halloumi

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!