Open lasagne met kruidensaus
bereiding
-
1
Pel en ontpit de tomaten, snij in blokjes. Spoel en hak de tuinkruiden.
-
2
Leg de vis in een ovenschaal en schenk er de fond over. Dek af met aluminiumfolie en zet ongeveer 12 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. Vang het vocht op, laat de vis zelf tot gebruik in de uitgezette oven staan.
-
3
Kook de lasagne gaar in gezouten water. Roerbak de spinazie heel even; kruid met peper en zout.
-
4
Smelt de boter en roer er de bloem door. Doe er 3 dl kookvocht en wijn bij, laat al roerend indikken. Voeg er de kruiden en room bij. Kruid met cayennepeper en zout.
-
5
Leg in elk bord 1 lasagnevel, daarop 2 visfilets, weer lasagne, dan spinazie. Herhaal nogmaals.
-
6
Werk af met de kruidensaus, tomatenblokjes en een plukje groen.
Voorbereiding