Recept

Open lasagne met kruidensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een apart lasagne met tongfilets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij in blokjes. Spoel en hak de tuinkruiden.

  2. 2

    Leg de vis in een ovenschaal en schenk er de fond over. Dek af met aluminiumfolie en zet ongeveer 12 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. Vang het vocht op, laat de vis zelf tot gebruik in de uitgezette oven staan. 

  3. 3

    Kook de lasagne gaar in gezouten water. Roerbak de spinazie heel even; kruid met peper en zout.

  4. 4

    Smelt de boter en roer er de bloem door. Doe er 3 dl kookvocht en wijn bij, laat al roerend indikken. Voeg er de kruiden en room bij. Kruid met cayennepeper en zout.

  5. 5

    Leg in elk bord 1 lasagnevel, daarop 2 visfilets, weer lasagne, dan spinazie. Herhaal nogmaals. 

  6. 6

    Werk af met de kruidensaus, tomatenblokjes en een plukje groen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Open lasagne met kruidensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!