Recept

Cheeseburger met spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met tomatensalsa

bereiding
  1. 1

    Kruid het gehakt. Meng er het ei en paneermeel door. Vorm 8 hamburgers van 2 cm dik. Zet 15 min. in de koelkast.

  2. 2

    Bak het spek knapperig, schep het eruit en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de paprika en de ui in de pan met het spekvet.

  3. 3

    Verhit boter in een pan op hoog vuur. Korst de hamburgers aan één kant. Zet het vuur lager. Draai ze na 3 minuten om. Zet het vuur hoger, korst de andere kant, zet het vuur lager en laat nog even bakken.

  4. 4

    Snij de pistolets middendoor. Smeer 1 à 2 el afgekoelde salsa op de onderste helft van het broodje. Leg daarop 1 blaadje sla, reepjes paprika, wat plakjes ui, 1 plakje spek, 1 burger, 1 plakje cheddarkaas, weer 1 burger, 1 plakje spek en 1 blaadje sla. Zet de bovenste helft van het broodje erop. Serveer met tomatensalsa.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cheeseburger met spek

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!