Recept

Kruidensalade met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een kruidentuintje op je bord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en droog de kruiden. Snipper de bieslook. Hou de kervel apart, en vermeng de rest. 

  2. 2

    Boen de citroen schoon met warm water. Rasp de schil. Pers de vrucht. 

  3. 3

    Schenk het citroensap in een mengbeker. Doe er de kervel, honing, olie, peper en zout bij. Mix fijn. Roer er de geraspte citroenschil door. 

  4. 4

    Meng de kruidensalade met tweederde van deze dressing. Verdeel over de borden. Leg er de kaasjes bij en schenk daar de rest van de dressing over. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kruidensalade met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!