Recept

Provençaalse aardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Patatjes in papillot

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika en de chilipeper, verwijder de zaadjes. Snij de paprika in fijne reepjes, snipper de chilipeper. Hak de ansjovis in stukjes.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon en snij ze in stukken. Kook ze 10 minuten in gezouten water en giet af.

  3. 3

    Verdeel de aardappelen, paprika, chili, olijven en ansjovis over 4 vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Bestrooi met de kruiden, het paprikapoeder, peper en zout.

  4. 4

    Vouw de papillotten goed dicht en laat 15 minuten garen op de barbecue (of in de oven, op 180°C).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Provençaalse aardappeltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!