Recept

Schelvisgratin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke visschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook. Fruit hem samen met de spinazie in olijfolie, tot de spinazie geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.

  3. 3

    Beboter een ovenschaal. Dep de vis droog en snij in stukken. Kruid ze met peper en zout en leg ze in de ovenschaal. Schep er de spinazie op.

  4. 4

    Meng de room met de zure room en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schenk over de spinazie.

  5. 5

    Meng de boter met het broodkruim tot een kruimelige massa. Strooi over de spinazie. Schuif 30 à 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schelvisgratin

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!