Recept

Stoofpotje van witloof en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal voor een ontspannen avondje

bereiding
  1. 1

    Snij de harde kern aan de onderkant van het witloof weg en verdeel de stronkjes in middelgrote stukken. Verhit de olijfolie en bak het witloof hierin glazig. Draai het vuur lager en laat het witloof beetgaar worden.

  2. 2

    Doe de sojaroom bij het witloof en laat goed warm worden en indikken tot sausdikte. Gebruik indien nodig wat sausbinder om de saus in te dikken.

  3. 3

    Snij de zalm in reepjes en doe ze in de pan. Roer om en kruid met peper en eventueel wat zout (niet te veel: de gerookte zalm is al zout).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Stoofpotje van witloof en zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!