Recept

Linguine met citroen-gorgonzolaroom

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse vegetarische pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de citroen flinterdun en snij de schil in reepjes.

    Snij de lente-uitjes in ringen.

    Snij de gorgonzola in stukjes.

  2. 2

    Kook de linguine beetgaar.

    Kook de peultjes 4 minuten in gezouten water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  3. 3

    Verwarm 1 el boter in een pan en voeg er de diepvrieserwtjes, de lente-uitjes en 2 geperste teentjes knoflook aan toe. Roerbak kort en blus met de groentebouillon. Dek af en laat 5 minuten zachtjes garen.

  4. 4

    Verwarm intussen de room met de gorgonzolastukjes en de citroenschil. Roer tot de kaas gesmolten is. Breng op smaak met peper, nootmuskaat en citroensap.

  5. 5

    Serveer met de pasta en de groenten. Garneer met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linguine met citroen-gorgonzolaroom

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!