Steak met kruidenboter en pastasalade
bereiding
-
1
Pel en snipper de knoflook. Klop de boter met de mixer los tot ze wit wordt. Meng ze met het limoensap, de peterselie, de knoflook, peper en zout. Schep ze op huishoudfolie, rol op en leg in de koelkast.
-
2
Laat de maïs uitlekken. Spoel de rode paprika en snij in miniblokjes. Spoel de lente-uitjes en snij in ringen. Blancheer de erwtjes even in gezouten kokend water, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken. Doe hetzelfde met de prinsessenboontjes en snij ze in stukjes.
-
3
Kook de pasta beetgaar. Meng met de groenten en breng vervolgens op smaak met peper en zout.
-
4
Bestrijk de steaks met olijfolie, kruid ze met peper en zout en gril ze goudbruin.
-
5
Haal de kruidenboter uit de koelkast en snij ze in plakjes. Serveer de steaks met een plakje boter en de pastasalade. Werk af met tuinkers.