Recept

Kipspiesjes met dadels en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een lekkere komkommersalade

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de komkommersalade. Meng de wijnazijn met de suiker, 4 eetlepels water en een snuifje zout. Snij de komkommer in plakjes en laat ze er een halfuur in marineren.

  2. 2

    Snij de kip in 8 blokjes. Roer een marinade van de olijfolie, geperste knoflook, cayennepeper, kurkuma, komijn, honing en zout. Laat daarin de kip ook een halfuur marineren.

  3. 3

    Omwikkel de dadels met de chorizo. Laat de komkommer goed uitlekken. Snij de artisjokharten in kwarten. Pel de rode ui en snij in ringen.

  4. 4

    Prik telkens een stukje kip, een dadel en een kwartje artisjok op 8 spiesjes en grill ze goudbruin. Serveer ze met de komkommer en uiringen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipspiesjes met dadels en chorizo

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!