Recept

Gevulde Romeinse sla met gebakken geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op een koude schotel.

bereiding
  1. 1

    Snij de geitenkaasbuche in 8 plakjes. Omwikkel elk plakje met 2 plakjes chorizo en prik vast met houten prikkertjes. Leg ze in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de Romeinse slaatjes, halveer ze en leg ze op een bord. Snij uit elk half kropje enkele middelste blaadjes.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie en bak de geitenkaasjes met de chorizo kort goudbruin. Snij de dadels in fijne reepjes.

  4. 4

    Leg in elk slaatje een geitenkaasje en beleg met 1 koffielepel vijgenconfituur en wat dadelreepjes. Kruid met beetje peper. Werk af met de tijmbloempjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde Romeinse sla met gebakken geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!