Recept

Zeebaars met venkel in papillot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke vispakketjes uit de oven

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

    Maak de venkel schoon en snij 'm in flinterdunne plakjes. Hak de helft van de dille, de dragon en de peterselie grof. Vermeng met 1 tl venkelzaadjes. 

  2. 2

    Dep de vissen binnenin droog en vul ze met kruiden. Maak drie inkepingen in het vel. Wentel ook de buitenkant door de kruiden. Kruid de vissen met peper en zout.

  3. 3

    Leg 4 grote vellen bakpapier open. Verdeel er de venkel over. Leg daarop de vis. Bedruip met olijfolie en 1 el pernod. Bestrooi met de rest van de venkelzaadjes. Vouw dicht en zet 25 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven. 

  4. 4

    Roer een dressing van 2 delen olijfolie en 1 deel citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Meng de rest van de kruiden met de rucola en de dressing. Serveer bij de vis. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zeebaars met venkel in papillot

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!