Zeebaars met venkel in papillot
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200° C.
Maak de venkel schoon en snij 'm in flinterdunne plakjes. Hak de helft van de dille, de dragon en de peterselie grof. Vermeng met 1 tl venkelzaadjes.
-
2
Dep de vissen binnenin droog en vul ze met kruiden. Maak drie inkepingen in het vel. Wentel ook de buitenkant door de kruiden. Kruid de vissen met peper en zout.
-
3
Leg 4 grote vellen bakpapier open. Verdeel er de venkel over. Leg daarop de vis. Bedruip met olijfolie en 1 el pernod. Bestrooi met de rest van de venkelzaadjes. Vouw dicht en zet 25 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven.
-
4
Roer een dressing van 2 delen olijfolie en 1 deel citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Meng de rest van de kruiden met de rucola en de dressing. Serveer bij de vis.
Voorbereiding