Recept

Mignonette met druivensaus en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gebakken aardappelen

bereiding
  1. 1

    Hak de amandelen grof en rooster ze in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Spoel de broccoli, verdeel ze in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel en halveer de druiven.

  3. 3

    Bak het vlees in olie. Kruid met peper en zout en hou warm in aluminiumfolie. Blus de pan met de wijn en laat even inkoken.

  4. 4

    Doe de druiven, de amandelen en de fond bij in de pan en breng aan de kook. Neem van het vuur af en klop er de koude boter door.

  5. 5

    Serveer het vlees met de druivensaus en de broccoli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mignonette met druivensaus en broccoli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!