Recept

Dorade met kruidenolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker stuk vis op de barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder de pitjes van het chilipepertje en snij het in fijne ringetjes.

    Pers 4 teentjes knoflook.

  2. 2

    Meng de kruiden, het chilipepertje en de knoflook met 4 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de vissen , dep ze droog en snij het vel met een scherp mes verschillende keren in. Wrijf ze vanbinnen en vanbuiten in met de kruidenolie. Kruid ze met peper en zout. Stop eventueel een paar partjes citroen in de buikholte.

  4. 4

    Rooster de vissen 5 à 7 minuten aan beide kanten op de hete barbecue. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Dorade met kruidenolie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!