Minipavlova met mandarijnen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 100°C. Klop de eiwitten samen met het citroensap lobbig. Voeg de poedersuiker toe en klop verder tot een glanzende, schuimige massa. Schep in een spuitzak.
-
2
Neem een met bakpapier beklede bakplaat en een dresseerring van ± 10 cm grootte. Spuit de vulling in de dresseerring, laat een opening in het midden en spuit meerdere koekjes tot de vulling op is. Schuif ze anderhalf uur in de voorverwarmde oven. Laat ze in de oven, met de deur geopend, afkoelen.
-
3
Roer de mascarpone los met de yoghurt en enkele druppels vanilleessence. Klop de room stijf met de vanillesuiker en de suiker. Schep onder de mascarpone.
-
4
Pel de mandarijnen. Vul de meringues met de mascarponevulling. Werk af met plakjes mandarijn en de geraspte chocolade.