Chocolate Chip Brownies
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
2
Klop de boter en suiker licht en romig.
-
3
Roer het cacaopoeder en de stroop eronder.
-
4
Meng er een voor een de eieren door en vervolgens beetje bij beetje de bloem.
-
5
Hak de chocola grof en meng hem met de walnoten door het deeg.
-
6
Bekleed een vierkante bakvorm van 30 x 30 centimeter met bakpapier en doe het deeg erin.
-
7
Bak het gebak in het midden van de oven 15-25 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt er enigszins plakkerig uitkomt.
-
8
Laat het gebak afkoelen
-
9
Breng voor de glazuur de slagroom aan de kook met de melk, de stroop en het gemberpoeder. Neem de pan van het vuur.
-
10
Hak de chocolade fijn en roer hem door de warme melk tot alle chocolade is gesmolten.
-
11
Strijk het glazuur over het gebak en strooi er hele walnoten over. Laat het gebak in de koelkast opstijven. Snijd het voor het serveren in vierkantjes.