Recept

Chocolate chip cookies van Leila

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'Leila Bakt' gaat de Amerikaanse toer op

bereiding
  1. 1

    Klop de boter en suiker romig en roer het ei erdoor.

  2. 2

    Meng de bloem met de havermout, het bakpoeder en het zout en schep alles door het eimengsel.

  3. 3

    Hak de chocolade grof en meng hem met de limoen rasp door het deeg.

  4. 4

    Vorm van het deeg een rol van 5 centimeter dik en wikkel die in bakpapier of plasticfolie. Leg de deegrol circa 30 minuten in de diepvries.

  5. 5

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  6. 6

    Snij de deegrol in plakjes van 1 centimeter dik en leg die op een met bakpapier beklede bakplaat.

  7. 7

    Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolate chip cookies van Leila

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!