Recept

Zalm met limoen-tomatendressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dat tikkeltje zure van de limoen is zeer lekker bij vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de tomaten en lepel de helften uit. Snij het vruchtvlees in reepjes.

    Pers de limoenen.

    Hak de peterselie.

  2. Dressing

  3. 2

    Meng het limoensap, de mosterd, suiker en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

    Voeg de reepjes tomaat toe en zet apart.

  4. 3

    Bestrijk de zalmsteaks met olijfolie en kruid met peper en zout.

  5. 4

    Rooster ze 4 minuten (op de velkant), keer om en rooster nog 2 minuten.

  6. 5

    Giet de dressing over de zalm.

  7. 6

    Garneer met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met limoen-tomatendressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!