Recept

Pasta caponata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Waan je eventjes in het warme Zuiden

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui en de selder in stukjes, de aubergine in blokjes en halveer de sperziebonen.

    Laat de tomaten uitlekken, snipper het basilicum.

  2. 2

    Fruit de ui glazig in olijfolie. Voeg er de aubergine en selder aan toe en roerbak 5 minuten.
     

  3. 3

    Doe er de tomaten, olijven en boontjes bij. Kruid met peper en zout. Laat nog 10 minuten sudderen, of tot de boontjes gaar zijn.

  4. 4

    Kook ondertussen de pasta beetgaar.

  5. 5

    Roer de balsamicoazijn en het basilicum door de saus. Vermeng met de uitgelekte pasta en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta caponata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!