Recept

Varkensspiesjes met couscous en nectarinesalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker stukje vlees met een frisse salade

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika's in stukjes.

    Hak de peterselie.

    Snij de nectarines en de komkommer in blokjes en de ui in reepjes.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Meng de paprikastukjes samen met de peterselie door de couscous. Zet opzij.

  4. Nectarinesalade

  5. 4

    Meng de nectarines, ui, komkommer en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

    Zet koel weg tot gebruik.

  6. 5

    Bak de spiesjes in een hete pan met olijfolie, 2 à 3 minuten aan elke kant.

  7. 6

    Serveer de spiesjes met de couscous en de nectarinesalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensspiesjes met couscous en nectarinesalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!