Cannelloni met verse zalm en spinazie
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zalm en dep ’m droog. Spoel de spinazie een paar keer in ruim water en laat uitlekken.
-
2
Stoof de spinazie kort in een beetje boter en schep uit de pan. Laat goed uitlekken. Vang het
kookvocht op. Voeg de room eraan toe, laat even doorkoken en roer er de geraspte kaas door. Breng op smaak met peper en zout. -
3
Kook de lasagnevellen 5 minuten in lichtgezouten water tot ze beetgaar zijn. Laat ze drogen op een keukendoek. Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes.
-
4
Leg op elk lasagnevel een stukje zalm en verdeel er de goed uitgelekte spinazie over. Rol op en leg in een ingevette ovenschaal. Overgiet met de roomsaus en verdeel er plakjes mozzarella over. Kruid met peper en zout.
-
5
Zet een halfuur in de warme oven, tot de kaas gesmolten is.