Pastaschotel met kip en broccoli
bereiding
-
1
Rasp de parmezaan en snipper de ui. Snij de kip in blokjes, kruid met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Blancheer de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water met een snuifje zout. Giet ze af en spoel meteen onder koud water. Laat ze uitlekken.
-
3
Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Bak de kip in de pan met een klontje boter. Meng het paneermeel met de geraspte kaas.
-
4
Fruit voor de saus de gesnipperde ui in een klontje boter. Voeg de bloem toe en roer glad. Giet er de bouillon en de room bij en breng al roerend aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg de parmezaan toe. Blijf roeren voor een gladde saus.
-
5
Vul een ovenschaal afwisselend met pasta, kip en broccoli. Giet er de saus over. Bestrooi met paneermeel en leg er de botervlokjes bovenop. Zet het gerecht ongeveer 30 minuten in de oven.
Voorbereiding