Rode curry met vis en groenten
bereiding
-
1
Halveer de venkelknol overlangs en snij in dunne repen. Maak de paprika schoon, snij het vruchtvlees in stukken. Maak de boontjes schoon.
-
2
Verhit wat olie in een wok. Laat goed heet worden. Voeg de paprika, venkel, maïs en boontjes toe en roerbak 3 minuten op hoog vuur. Schep de groenten uit de pan en zet even opzij.
-
3
Snij de vis in stukken en wentel ze in maïszetmeel. Bak ze kort aan in wat olie. Neem uit de pan en zet even opzij.
-
4
Schep de currypasta in de wok en bak tot de aroma's vrijkomen. Voeg de groenten en de vis toe. Voeg de bruine suiker en de gember toe. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook. Laat op matig vuur 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met limoensap en vissaus.
-
5
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de noedels en de curry over diepe borden of kommen. Werk naar smaak af met plukjes koriander.