Pasta met kip en broccoli
bereiding
-
1
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Meng voor de gremolata de knoflook met de citroenschil, de peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout. Laat 15 minuten rusten.
-
2
Kruid de kip met peper en zout en bak ze krokant in olijfolie. Snij de ham in reepjes. Doe ze bij de kip en laat 10 minuten afgedekt garen op zacht vuur. Neem het deksel eraf en bak nog enkele minuten op hoog vuur.
-
3
Spoel de broccoli en verdeel in roosjes. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water, spoel onder ijskoud water.
-
4
Snij de kip in hapklare stukken. Blus het aanbaksel van de pan met de witte wijn en laat uitdampen. Leg de kip en de ham terug in de pan.
-
5
Verhit olijfolie in een andere pan en voeg de gremolata toe. Schep er voorzichtig de broccoli en pasta door en vervolgens de kip en de ham.