Recept

Zalmspiesjes met rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere zalm op een stokje

bereiding
  1. 1

    Steek de zalm op satéspiesjes. Wentel door de maanzaadjes. Pel de rode ui, spoel de lente-ui en snipper ze. Spoel en halveer de tomaatjes.

  2. 2

    Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Spoel de paksoi en snij in repen. Roerbak ze in een mengeling van de sesamolie en sojasaus.

  3. 3

    Bak de spiesjes heel kort in wat olie, op de kanten die met maanzaadjes bedekt zijn. De zalm moet nog rosé zijn vanbinnen.

  4. 4

    Meng de gekookte rijst met de lente-ui, rode ui, peterselie en tomaatjes. Serveer met de zalmspiesjes en de paksoi. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmspiesjes met rijst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!