Recept

Millefeuille van steak en mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar en o zo lekker!

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen, snij ze in de lengte in plakken en vervolgens in stukken van 8 cm. Maak de prei schoon, snij 'm in de lengte in vieren. Spoel de maïs.

  2. 2

    Kook de plakken wortel 3 minuten in lichtgezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken. Stoom de prei 5 à 6 minuten, bijvoorbeeld in een vergiet boven de pan van de wortelen.

  3. 3

    Kruid het vlees met peper en zout. Verwarm de boter en olie in een pan en schroei er de steak in dicht. Haal hem uit de pan, en hou warm onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Blus de pan met de mosterd en de room, laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Stapel het vlees op een bord met de groenten ertussen, en werk af met een lepel mosterdsaus. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Millefeuille van steak en mosterdsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!