Recept

Zalm met primeurpatatjes en mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijk

bereiding
  1. 1

    Kook de nieuwe aardappeltjes in ruim water in 10 à 15 minuten gaar. Laat ze eventjes afkoelen en pel ze.

  2. 2

    Spoel de spinazie en verwijder eventuele slechte blaadjes. Doe de blaadjes in een pan met het aanhangend vocht en laat op middelhoog vuur slinken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de zalm met een scherp mes in heel fijne plakjes en sprenkel het citroensap erover.

  4. 4

    Maak de mosterdsaus: meng de mosterd met de visfond, de olijfolie en de honing. Verdeel de aardappeltjes over 4 borden en leg de spinazie en de zalm erop. Sprenkel over elk bord 2 à 3 eetlepels van de mosterdsaus en serveer goed warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met primeurpatatjes en mosterdsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!