Recept

Schelvis met witloofslaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker licht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Wrijf de vis aan de velkant goed in met peper, zout, Provençaalse kruiden en paprikapoeder. Spoel het witloof en snij het in lange repen.

    Pers de citroen.

    Snij de lente-uitjes in repen.

  2. 2

    Bak de vis in een pan met hete boter 6 minuten op de velkant, op middelhoog vuur. Draai om en bak ook aan de andere kant nog 2 minuten. Bestrooi met het mosterdzaad. Haal de vis uit de pan en hou warm onder folie.

  3. 3

    Doe de witloofreepjes met de bamboescheuten in, dezelfde pan en roerbak kort. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de vis met de lauwe witloofsalade en garneer met reepjes lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schelvis met witloofslaatje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!