Recept

Asperges met pestosaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met aardappelen of brood

bereiding
  1. 1

    Dep de kipfilets droog en verwijder het vet. Wikkel er een plakje serranoham rond en kruid met wat zout en peper.

  2. 2

    Spoel de groene asperges en breek het houtachtige uiteinde eraf. Schil de witte asperges en snij ze in stukken van zo’n 4 cm. Kook ze in lichtgezouten water beetgaar.

  3. 3

    Verhit in een grote pan 2 eetlepels olijfolie en bak de kip op een zacht vuur 6 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Giet de room erbij, voeg de pesto toe en meng goed. Breng aan de kook zodat de saus een beetje indikt. Voeg de asperges toe en laat nog 3 minuten sudderen.

  5. 5

    Bestrooi net voor het serveren met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Asperges met pestosaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!