Recept

Zalmfilet met asperges en kappertjesdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker stukje vlees dat nog beter smaakt dankzij een heerlijke dressing

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de kappertjes.

  2. Dressing

  3. 2

    Meng de yoghurt, de kappertjes en het citroensap. Kruid met peper en zout, leng aan met wat water.

  4. 3

    Kruid de zalmfilets met peper en zout. Bak ze 3 minuten op het vel in de olijfolie, in een pan waar een deksel op kan. Draai het vuur uit en zet er het deksel op. Laat zo nog 3 à 5 minuten garen.

  5. 4

    Gril of stoom ondertussen de asperges gaar.

  6. 5

    Verdeel de zalm over de borden. Leg er de asperges en de spinazie bij. Schenk er de dressing over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmfilet met asperges en kappertjesdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!