Recept

Kipkoekjes met quinoa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een toefje zure room of Griekse yoghurt

bereiding
  1. 1

    Hak de koriander fijn. Pel en rasp de sjalot. Meng het gehakt met de sjalot, 1 el olijfolie, de koriander, de kruiden, peper en zout. Rol met vochtige handen platte koekjes van het gehaktmengsel. Zet koel weg.

  2. 2

    Spoel de quinoa met koud water tot het water helder is. Laat uitlekken. Kook in 10 tot 15 minuten gaar in de groentebouillon, of volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Maak de groenten schoon. Ontpit de tomaten en snij in blokjes. Schil en halveer de komkommer, verwijder de pitjes en snij in blokjes. Snij de lente-uitjes fijn.

  4. 4

    Meng de quinoa met de tomaten, komkommer, peterselie en koriander. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk de kipkoekjes met olijfolie en rooster ze goudbruin. Besprenkel met citroensap. Serveer met de quinoasalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipkoekjes met quinoa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!