Recept

Italiaans kalfsvlees met gremolata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gebakken krielaardappelen

bereiding
  1. 1

    Kruid de blokjes vlees met peper en zout. Kleur ze rondom aan in boter en olijfolie. Bestrooi met bloem en roer goed. Neem uit de pan en zet even opzij.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Pel en snipper de ui en 1 knoflook. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Snij de selder in boogjes.

  3. 3

    Doe de groenten in de pan van het vlees en bak 5 minuten zonder bruin te kleuren. Blus met de wijn en laat 2 tot 3 minuten inkoken. Voeg de tomatenblokjes, bouillon en het kruidentuiltje toe. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schep het vlees bij in de pan. Laat afgedekt 50 minuten zachtjes sudderen, of tot het vlees mals is. Verwijder het kruidentuiltje.

  5. 5

    Meng de citroenschil met peterselie en knoflook. Schep het vlees in warme borden en bestrooi met de gremolata.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Italiaans kalfsvlees met gremolata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!