Recept

Verrine met kalkoenspiesje en pompelmoessalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het kalkoenlapje in 8 dunne reepjes. Rijg ze zigzaggend aan houten spiesjes. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de komkommer, snij ‘m met een dunschiller in lange repen. Bestrooi met zout en laat 10 minuten uitlekken in een zeefje.

  3. 3

    Schil de pompelmoes, à vif, met een heel scherp mes tot op het vruchtvlees en snij de partjes los tussen de vliesjes. Meng met 2 eetlepels olie en het citroensap. Kruid met peper en zout. Hak het pepertje fijn.

  4. 4

    Bak de kalkoenspiesjes bruin in een pan met olijfolie. Meng de pompelmoes met het pepertje, de komkommerreepjes, enkele basilicumblaadjes en de gehakte nootjes.

  5. 5

    Verdeel het pompelmoesslaatje over 8 glaasjes en leg er een kalkoenspiesje in. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Verrine met kalkoenspiesje en pompelmoessalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!