Recept

Avocadopuree met tomaat en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Avocado in een glaasje: een makkelijk hapje voor de feestdagen.

bereiding
  1. 1

    Doe de basilicumblaadjes in een vijzel, kruid met zout, giet er een scheutje olijfolie en de helft van het citroensap bij. Stamp fijn tot een saus.

  2. 2

    Verwijder de schil van de avocado’s, haal de pit eruit. Doe het vruchtvlees met de rest van het citroensap in een bord, kruid met peper en zout en plet met een vork tot een puree.

  3. 3

    Halveer de gedroogde tomaatjes. Vul de glaasjes met avocadopuree en leg er enkele gedroogde tomaatjes op. Verkruimel er de feta over en besprenkel met het basilicumsausje. Werk af met rucola en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Avocadopuree met tomaat en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!