Recept

Gegratineerde gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met het ei, het uitgeperste knoflookteentje en het paneermeel. Maak er balletjes van.

  2. 2

    Snipper de sjalot fijn. Stoof aan en voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe. Blus met de rode wijn en voeg de oregano toe. Laat 15 minuten inkoken.

  3. 3

    Kook de risoni in gezouten water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Bak ondertussen de gehaktballetjes goudbruin. Verwarm de grill van de oven voor. Stoof in een andere pan de spinazie aan in olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de spinazie in een ingevette ovenschotel. Giet er de tomatensaus over en leg de gehaktballetjes erop. Verdeel er plukjes mozzarella tussen en zet 5 minuten onder de grill.

  5. 5

    Giet de risoni af. Meng er de gehakte peterselie, olijfolie, peper en zout door. Serveer met de gegratineerde gehaktballetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!