Recept

Omelet met grijze garnalen en kerstomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon, verwijder het steeltje en snij in plakjes. Spoel de kerstomaten en halveer. Doe de tomaatjes in een ovenschaal, kruid met peper en zout en giet er een beetje olijfolie over. Zet ze 5 minuten onder de grill tot ze mooi geroosterd zijn.

  2. 2

    Kluts de eieren en roer samen met de room goed los. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie in een pan met antiaanbaklaag, strooi de plakjes champignon in de pan, kruid met peper en zout en bak ze even op. Schenk er de eitjes bij en verbrokkel er de feta over. Zet het vuur lager zodat de omelet traag kan garen en laat 4 tot 6 minuten bakken, afhankelijk van de dikte en de gewenste gaarheid.

  4. 4

    Leg er de geroosterde tomaatjes op en bestrooi met grijze garnalen en gesnipperde krulpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Omelet met grijze garnalen en kerstomaten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!