Lamskroontje met granaatappel en geitenkaastaboulé
bereiding
-
1
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
-
2
Meng 2 el olijfolie met 2 el geraspte citroenschil, 1 kl grof zeezout en wat peper. Pers er de knoflook bij en roer om. Wrijf er de lamskroontjes mee in. Gril ze 4 minuten aan elke kant op de barbecue.
-
3
Snij de avocado in stukken. Besprenkel met 2 el citroensap. Halveer de granaatappel, maak de pitjes los. Hak de rucola grof. Meng de couscous met de rucola, avocado en de helft van de granaatappelpitjes.
-
4
Maak een vinaigrette met de maïsolie, azijn, 2 el limoensap en honing. Meng door de taboulé, kruid met peper en zout. Werk af met de walnoten, de rest van de granaatappelpitjes en 1 el geraspte citroenschil. Verkruimel er de geitenkaas over
-
5
Meng alles voor de dressing. Serveer bij de lamskroontjes met de taboulé.