Recept

Paprikarolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige starter

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika doormidden en verwijder zaadjes en zaadlijsten. Rasp de belegen kaas en de parmezaan. Hak de tijm en oregano. Smelt de boter. 

  2. 2

    Leg de paprikahelften met het vel naar boven onder een hete grill tot het zwartgeblakerd is. Laat afkoelen in een plastic zak en verwijder het vel.

  3. 3

    Hak de paprika fijn en doe in een kom. Voeg er kaas, parmezaan, mayonaise, kruiden en
    tabasco aan toe en meng goed. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Druk het broodkruim plat met de deegroller en besmeer beide kanten met boter. Verdeel he paprikamengsel over de sneetjes brood en laat een rand van 1 cm vrij. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Zet dit afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.

  5. 5

    Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de rolletjes doormidden en zet ze vast met een cocktailprikker. Leg op een bakplaat en bak in 10 à 12 minuten goudbruin. Bestrooi met wat
    paprikapoeder en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Paprikarolletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!