Recept

Tomaten-kaasspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk fris hapje of voorgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de kerstomaatjes, verwijder de kroontjes.

    Laat de mozzarellabolletjes goed uitlekken.

    Pel en plet de knoflook. 

  2. 2

    Vermeng de olijfolie met het citroensap. Breng op smaak met de knoflook, de rozemarijn, flink wat peper uit de molen en zout.

  3. 3

    Rijg de kerstomaatjes en de mozzarella-bolletjes, afgewisseld met blaadjes basilicum, op kleine houten spiesjes (of op afgeriste rozemarijntakjes). Lepel de marinade over de spiesjes.

  4. 4

    Serveer lichtjes gekoeld, als voorgerecht of borrelhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tomaten-kaasspiesjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!