Kalkoenrolletjes met paprika
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180° C. Spoel de paprika's, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij de paprika's in reepjes. Hak de knoflook fijn.
-
2
Spoel de kalkoenlapjes, dep ze droog. Leg ze tussen twee vellen plasticfolie en sla ze plat met een vleeshamer.
-
3
Bestrijk de kalkoen met mosterd en beleg met reepjes paprika. Bestrooi met knoflook. Kruid met peper en zout. Rol de kalkoenlapjes op. Kruid ook van buiten met peper, zout en bestrooi met de Provençaalse kruiden.
-
4
Leg elk rolletje afzonderlijk op een vel bakpapier, de naad naar beneden. Besprenkel met olijfolie. Vouw het bakpapier dicht en draai de uiteinden stevig samen om de pakjes goed te sluiten. Zet 20 minuten op de rooster in de oven. Werk af met verse oregano.
Voorbereiding