Recept

Aardappelspiesjes met scampi's, spek en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Leg eens wat anders op je barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Halveer de plakjes ontbijtspek. Hak de tuinkruiden fijn. 

  2. 2

    Kook de aardappeltjes 5 minuten voor in licht gezouten water. 

  3. 3

    Roer de tuinkruiden door de geitenkaas en kruid met wat peper.

  4. 4

    Kerf de rug van de scampi's (daar waar u het darmkanaal hebt verwijderd) in en vul met een beetje geitenkaas. Omwikkel met een plakje ontbijtspek.  

  5. 5

    Week 4 lange houten spiesjes in water en prik op elk spiesje afwisselend 4 aardappeltjes in 3 gevulde scampi's.

  6. 6

    Bestrijk met wat olijfolie en bak de spiesjes op de barbecue of in de grillpan, 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelspiesjes met scampi's, spek en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!