Recept

Aardappel-lauriersaté met kwarkdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor pittige sateetjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen beetgaar.

    Snij de lente-uitjes in ringen.

    Snij de tomaten in reepjes.

    Pel en hak de knoflook . 

    Snij de ansjovis heel fijn. 

  2. 2

    Snij de aardappelen in plakjes en prik ze op stokjes, met enkele laurierblaadjes ertussen. Bestrijk ze met knoflookolie.

  3. Voor de dipsaus

  4. 3

    Meng de knoflook en de ansjovis met de room en de kwark. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje paprikapoeder.

     

    Schep de lente-uitjes en de tomatenreepjes door het ansjovismengsel.

  5. 4

    Grill de satés 5 à 8 minuten aan alle kanten. Serveer ze met de dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappel-lauriersaté met kwarkdip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!