Groene salade met warme geitenkaasjes
bereiding
-
1
Spoel en droog de waterkers en de kervel. Snij de lente-uitjes in ringen.
-
2
Blancheer de tuinbonen 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en uitlekken. Kerf met een mesje het vliesje rond de boon in en duw de boon eruit.
-
3
Blancheer de doperwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en uitlekken.
-
4
Vermeng de olijfolie met de wijnazijn en de honing. Kruid met peper en zout.
-
5
Leg de kaasjes op aluminiumfolie in een bakblik. Lepel op elk kaasje 1 tl dressing. Zet 3 minuten onder de grill.
-
6
Vermeng alle groenten. Maak de salade aan met de rest van de dressing en verdeel hem over de borden. Leg er de warme kaasjes bij. Serveer meteen.
Voorbereiding