Salade met vissticks
bereiding
-
1
Spoel en droog de slasoorten, scheur grote bladeren in stukjes. Schraap de wortelen, trek ze met een dunschiller in slierten. Spoel de radijsjes, snij ze in plakjes. Schil de komkommer, snij in blokjes. Snipper de lente-uitjes.
-
2
Vermeng de slaolie met de balsamico- azijn en de honing. Breng op smaak met peper en zout.
-
3
Schep er de groenten door (behalve de sla).
-
4
Vermeng het paneermeel met de zonnebloempitten en de amandelschilfers.
-
5
Snij de vis in staafjes. Kruid ze met peper en zout.
-
6
Wentel ze eerst door bloem, dan door ei en tot slot door paneermengsel.
-
7
Bak de vissticks rondom goudbruin, in flink wat boter of olie. Leg ze even op keukenpapier.
-
8
Verdeel sla en groenten over de borden . Leg er de warme vissticks bij.
Voorbereiding