Recept

Hapje van zeebaars met salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker om mee te starten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en ontpit de tomaat. Pers de knoflook. Snij de zeebaars in stukjes van zo’n 3 cm. Snij de ham in reepjes van 1,5 cm breed.

  2. 2

    Maak het tempurabeslag: meng het water met de bloem en voeg er de eidooier aan toe. Laat even rusten.

  3. 3

    Leg op elk stukje zeebaars een blaadje salie en omwikkel het met een reepje ham.

  4. 4

    Rol de zeebaarspakketjes door het tempurabeslag. Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak er de zeebaarspakketjes goudbruin en krokant in.

  5. 5

     

    Mix de tomaat met de knoflook, balsamicoazijn en olijfolie. Giet de coulis door een zeef en breng op smaak met peper en zeezout. 

  6. 6

    Doe wat tomatencoulis in aperitiefschaaltjes, leg er een zeebaarspakketje op en werk af met wat fleur de sel. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hapje van zeebaars met salie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!